sevallaskola.blogg.se

Vi har köpt en skola, en gammal skola. Från 1860 som är i behov av färg, spackel och massor av TLC. Men vi tre kommer få den i skick, detta kommer bli en resa värd att följa.

Tennis

Publicerad 2016-11-29 16:53:00 i Allmänt,

Då renoveringen har kostat en tennis armbåge så är en tredjedel av teamet utslagen. Vad gör man när höger hand inte ska belastas. Inte dator, inte renovera, inte diska... Handikapp så det förslår.
 
Jo man köper en Tv och börjar titta på film och TV-serier. Black Friday hostade fram en fantastiskt erbjudande på en 75" Samsung TV.
 
Löp och köp. Soffhäng för hela familjen!
 

Amper

Publicerad 2016-11-29 16:51:00 i Allmänt,

I söndags bar vi ner den andra tvättmaskinen och placerade dessa på plats. Idag hade vi elektrikern här och satte in en högre amper på säkring så vi kan köra båda samtidigt.

Då vi valt Samsungs 12 kilos serie kan vi nu köra 24 kilo tvätt samtidigt... Nu borde inte tvättkorgarna hänga över kanten.

Första julpyntet

Publicerad 2016-11-23 19:07:00 i Allmänt,

Nu kommer advent allt närmare, och på söndag är det glögg, tända första ljuset, och mysa som gäller. Ja, efter att vi lyckats flytta över äldsta barnet och hennes saker till sitt rum i det stora huset.
 
Det är inte helt lätt att få till julstämning, när det mesta i livet fortfarande är temporärt och ganska kaosartat. Och trots att vi har storslagna planer för diverse julmys och firande i vår salong, så får vi nog ge oss till tåls ett tag till. Men! Det finns inte en chans att julen inte kommer till Sevalla Skola i år med. Så idag  kom de första juldekorationerna upp...
 
Och med en julgalning boendes här, så kommer det garanterat fler uppdateringar om både pynt och pyssel i skolan.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela