sevallaskola.blogg.se

Vi har köpt en skola, en gammal skola. Från 1860 som är i behov av färg, spackel och massor av TLC. Men vi tre kommer få den i skick, detta kommer bli en resa värd att följa.

Eget krypin

Publicerad 2016-10-30 18:47:00 i Allmänt,

Katterna har nu fått sin kattlucka och dörren är nymålad. När gamla saker får färg ser man verkligen hu dassigt allt annat runt omkring är. Dags att måla alla dörrar och foder i lilla hallen.

Men nu kan katterna gå undan all renovering ha ett ställe som inte fylls med sågspån. Där det snart kommer finnas egen lampa och element.

Tapet

Publicerad 2016-10-30 18:36:00 i Allmänt,

Walk-in-closet eller barnens temporära rum han bli såpass klart att jag kunde börja tapetsera. Hade planer mitt på dagen och ville kunna tapetsera på eftermiddagen efter dessa. Vad gör man då, jo man ställer klockan så man hinner upp i tid.
Slipa det sista spacklet.
Måla den sista dörrposten ett lager till.
Måla fönstret ett lager till.
Rengör hela rummet.

Allt detta före tio.

Sedan var det bara att kasta upp tapeter före middag. Så enkelt när det inte är mönsterpassning och easy-up. Då det kommer bli mycket vita garderober så valde vi en sober tapet med ett silver/guld skimmer i.

Kvar att göra när all tapet är uppe:
1. Taklister
2. Måla element svart