sevallaskola.blogg.se

Vi har köpt en skola, en gammal skola. Från 1860 som är i behov av färg, spackel och massor av TLC. Men vi tre kommer få den i skick, detta kommer bli en resa värd att följa.

Bänkskiva på

Publicerad 2017-04-28 14:58:00 i Allmänt,

Då var första bänkskivan på. Stora delar av taket är lagt, de hål som är kvar är så elektrikern kommer åt. De höga skåpen börjar monteras på plats. En dag som mycket har hänt på. Man kan nu verkligen se hur det köket vi tänk på kommer se ut. Fler bitar som verkligen ger helheten.
Kan se mycket vitt ut men kanklet är massa färg och nu ska alla stommar täckas av svarta sidor och luckor.

Lappa taket

Publicerad 2017-04-28 14:55:00 i Allmänt,

Var iväg och handlade nya akustik plattor. Så ny blir taket slätt och vitt. I bra tid också för när överskåpen kommer på plats blir det bara 6cm kvar upp till taket. Släta och vita till skillnad från dom äldre som var i tre olika strukturer från grå till smolk-gul.

Lite pilligt då aööa ytterkanter måste kapas en efter en i ett unikt mått. 

Gammalt byts mot nytt

Publicerad 2017-04-26 15:06:00 i Allmänt,

Många äldre saker är fina, bra mycket finare än moderna. Men när det kommer till lysrör så gäller inte den trenden.
 
Dessa sitter i köket idag och passar verkligen inte in i ett modern kök.
Men idag kom en leverans med något mycket roligare. En lövtunn platta som med sina 7mm lyser mer än vad de gamla lysrören klarade av.
Bara att lägga i det befintliga bärverket. Släkt är den bara vit och kommer smälta in väl med akustikplattorna som hamnar runt den.
Gammalt och nytt bredvid varandra.
Bara det nya på plats. Kommer bli ett väldigt rent tak utan nedhängande saker. Inte ens kommande fläkt hänger ner. LAmporna är inte rätt placerade då det behövs måla där de gamla lysröröen suttit. Men en försmak.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela