sevallaskola.blogg.se

Vi har köpt en skola, en gammal skola. Från 1860 som är i behov av färg, spackel och massor av TLC. Men vi tre kommer få den i skick, detta kommer bli en resa värd att följa.

Skura golv och mer städning

Publicerad 2018-08-28 09:38:00 i Allmänt,

Idag kom moppen fram, dammsugaren fick gå före för att förbereda. En ny påse i dammsugaren och sedan bar det ut. Slipdam i springor, på fönsterkarmar. Allt skulle bort, målet att när städrundan var klar skulle man kunna gå in i strumpor, koma ut utan att skapa massa mjöliga fotspår i köket.

Började med att städa undan allt, rent golv att jobba med, Så en noggrann genomgång med dammsugaren, följt av moppen. När allt hade torkar insågs det att man måste moppa igen, så det fick bli en runda till. Men efter den så var vi på banan, man kan gå med strumpor bara. Så skönt. Dags för nya projekt, projekt som inte stökar ner så mycket.
Kartongerna i fönstret är tapeten som ska pryda den högra väggen i rummet. På sonens begäran när han skulle få välja färg ville han ha regnbåge, så alla färger kommer placeras på denna vägg. En regnbågsvägg
 Till och med korridoren fick en avtvagning och upprensning. Allt material som inte ska vara kvar här nere bars iväg. Om en vecka borde korridoren vara tom på det mesta och i väntan på att det seta ska göras där. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela