sevallaskola.blogg.se

Vi har köpt en skola, en gammal skola. Från 1860 som är i behov av färg, spackel och massor av TLC. Men vi tre kommer få den i skick, detta kommer bli en resa värd att följa.

Star Wars

Publicerad 2018-10-27 19:59:02 i Allmänt,

Lite bilder på min samling. Började samla lite lätt för en 18~20 år sedan, det mesta från eBay som då var väldigt nytt, typ något år bara. Sedan låg samlandet ner i 15 år. När vi äntligen köpte vårt första hus kunde jag till sist få upp sakerna, dock inte allt då det tar mycket plats.

Nu inne på andra huset där jag har fått hela övervåningen till alla mina hobby projekt. Så nu finns det plats. Tänk att vi har har renoverat i två år nästan nonstop, men nu kan jag äntligen sätta upp allt igen. De två sista hyllorna sattes upp några minuter innan fotona togs.

Så skönt att få ställa upp allt efter år i kartonger. Att placera dom i trapphuset var planen innan vi ens köpte huset, så jag har verkligen väntat... Typ 29 månader. Skönt när saker faller på plats.

Hyllor i glas från Ikea, konsoler lika så.

Saker jag är på jakt efter, Yodas käpp, Lukes rätta poncho, Landos käp. Samt några fler last 17. I skepp så saknas det en land speeder, några av djuren också. Så har du något liggandes hör av er.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela