sevallaskola.blogg.se

Vi har köpt en skola, en gammal skola. Från 1860 som är i behov av färg, spackel och massor av TLC. Men vi tre kommer få den i skick, detta kommer bli en resa värd att följa.

Städa

Publicerad 2018-09-16 18:02:42 i Allmänt,

Den 18 Juni togs det första trevande tagen med kofoten, då började det rivas i salen som skulle bli tre barnrum. Nu nästan 13 veckor senare är det städat och vi inväntar nästa steg. Slipning av golv kommer att påbörjas under morgondagen. Det kommer troligen att börjas på övervåningen i lilla huset så några dagar till med att sätta taklister och måla det sista hinns med, men idag käns ändå som en milstolpe.
 
Verktyg har burits ner i källaren, färburkar har travats undan, pensalar tvättas, roller tagits isär. Allt överblivet virke i form av lister, foder och plank har stuvats undan till nästa projekt. Det har damsugits, det har våttorkats, nu är vi redo, nu har vi hinnut allt som borde hinnas. Visst är det några små moment kvar men det får tas senare.
 
Bilderna på "tomma" rum, nå väl innerfönstrena som gör våra fönster till tvåglas får stoppas i under morgondagen, detta så färgen hinner härda.
 
Städat och "klart".
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela